Wie ben ik?

Een eenvoudige vraag, toch niet zo eenvoudige te beantwoorden. Normaal zou ik antwoorden "Ik ben IK!"

Ik zal maar beginnen met mijn Personalia:

  • Naam: Gitte Bolster
  • Geboren anno: 1981
  • Woonachtig te: Neede
  • Woonsituatie: Zelfstandig met 2 katten
  • Relatiestatus: Relatie

Ik heb een relatie met Niels, een rustige vent die mij steunt in mijn leven. Hij is degene die ik vaak vraag wat hij er van vindt.

Het verhaal achter mijn logo

Zoals al duidelijk is geworden uit mijn Personalia, ben ik de trotse 'baas' van 2 katten.

Bentley is de oudste, 15 jaar geschat. Een lieve zilverkleurige Siberische Boskat. De knuffelkont en de rustige vent in huis.

Harley is de jongste, 2,5 jaar oud. Een lieve, ondeugende, grappige zwart-witte europese korthaar. Erg schuw en angstig als er iemand komt. Maar zij zijn niet de bron van mijn logo.

Het kattenoog die ik als logo gebruik is afkomstig van mijn lieve overleden kat Sofie. Ik heb haar niet lang mogen houden, anderhalf jaar nadat ik haar in huis heb genomen is zij overleden aan acute leverfalen.

Sofie was heel bang, schuchter en hield zich afzijdig toen ik haar uit het asiel had opgehaald. Ze was een ware 'ruwe diamant'. Na veel praten en geruststellen op afstand, opende ze zichzelf voor mij. na een half jaar lag ze naast me op de bank (wel in het uiterste hoekje het verste weg van mij). En binnen het jaar mocht ik haar kriebelen en kwam ze dicht bij me liggen.

Het laatste halfjaar van haar leven heeft ze het liggen op schoot ontdekt en tot het laatste daar van genoten. Haar zien opbloeien tot een prachtige zelfverzekerde dame is de inspiratie geweest, dat is waarom ik haar oog heb gekozen als logo.

Waarom? Omdat ik net als haar mijn eigen weg vind en opbloei in mijn leven

Sofie

Bentley

Harley