Portfolio

Annelies van Wee

Design: Cora Koppelaar

Voor Annelies was het de uitdaging om de site die zij samen met Cora Koppelaar heeft ontworpen realiteit te laten worden. Aan de hand van het door haar aangeleverde ontwerp en foto's ben ik voor haar aan de slag gegaan. Ik heb veel van haar wensen kunnen realiseren en samen met haar enkele aanpassingen in het ontwerp gemaakt om tot het resultaat te komen.

Reactie van Annelies:

"Het was fijn om door Gitte het ontwerp van mijn website uit te laten voeren. Cora Koppelaar heeft het ontwerp voor mijn website gemaakt, daar heb ik mijn foto’s en door Cora geschreven teksten aan toe gevoegd. En dan komt de kunst, is het te maken? Ja hoor Gitte heeft het gefikst. Ze heeft de hele website op maat gemaakt. PC en mobile versie.

Via Google drive konden we beeldmateriaal, voorbeelden en info delen. Een geweldige manier van communiceren. En met bellen en persoonlijke gesprekken natuurlijk. Zo hadden we een snelle manier van werken. Gitte zet zich voor 200% in om haar en jouw doel te bereiken.

Geweldig!"

Bureau Hofmeijer

Voor Marco heb ik een nieuwe website gemaakt met de informatie en de afbeeldingen van zijn oude website. De inhoud heeft hij up to date gemaakt. Door de kleuren van zijn logo te gebruiken hebben we een herkenbaar en professioneel ogend resultaat behaald.

Daarnaast werkt Marco samen met mij aan de ontwikkeling van het planprogramma SecPlanPro.

Hondenuitlaatservice Forever Friends

Voor Suzanne was het de uitdaging dat het bedrijf dat de hosting van haar website in beheer had gaat stoppen. Doelstelling voor haar: haar oude site verhuizen naar een nieuwe hosting.

Ik heb haar kunnen helpen met advies voor hosting en haar 'oude' website te moderniseren. De inhoud is nagenoeg hetzelfde als de oude website, echter de 'Look and Feel' gemoderniseerd.